AJUTS per a la retirada, en origen, de residus de materials d’a茂llament i de la construcci贸 que continguin amiant, ubicats a l’脿mbit territorial de Catalunya, i a instal路lacions d’autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades. Any 2023

Ja s鈥檋a obert el termini per a sol路licitar els ajuts per retirar residus de materials d’a茂llament i de construcci贸 amb amiant (ACC/1435/2023). Per a m茅s informaci贸, podeu visitar el seg眉ent enlla莽: Subvencions relaciones amb l’amiant. Any 2023. Ag猫ncia de Residus de Catalunya (gencat.cat)

Prova alerta Protecci贸 Civil

El passat mes de febrer es va posar en funcionament el sistema d鈥橝lertes de Protecci贸 Civil en el marc del compliment de la Directiva 2018/1972 del Parlament Europeu i del Consell, que imposa l鈥檕bligaci贸 a tots els pa茂sos membres de disposar de sistemes d鈥檃lerta per situacions d鈥檈merg猫ncia greu basats en l鈥檈nviament de missatges als tel猫fons […]

escut

Anunci d’aprovaci贸 definitiva

S’acorda l’aprovaci贸 provisional de la imposici贸 i l’Ordenan莽a fiscal reguladora de la taxa per la utilitzaci贸 privativa del local social de Sant Andreu Salou.

La pesta porcina africana

La prevenci贸 a les granges d鈥檃utoconsum i de petita capacitat tamb茅 茅s clau per reduir el risc de difusi贸 de la PPA. Pots trobar tota la informaci贸 a aquesta not铆cia.

DESENVOLUPAMENT DE BONES PR脌CTIQUES AGR脌RIES

El Ple d鈥檃questa Diputaci贸, en sessi贸 de data 21 de febrer de 2023, va aprovar inicialment les bases espec铆fiques reguladores de subvencions per al desenvolupament de bones pr脿ctiques agr脿ries a la prov铆ncia de Girona.

1 2 3 6