Sant Andreu Salou tindrà un carril bici circular

Sant Andreu Salou tindrà un carril bici amb un recorregut bàsicament circular que aprofitarà camins, pistes, corriols, i les motes de les dues rieres principals que travessen el municipi.

Les obres del projecte d’Adequació de Pistes Ciclables, està previst que s’iniciïn en breu amb un pressupost de 56.723,71 € dels quals el 90% està subvencionat per la Diputació de Girona, mitjançant el PUOSC 2013- 2017.

El recorregut del traçat es divideix en 21 trams, que envolta bona part del municipi i comunica la major part dels seus nuclis i disseminats.

“Amb aquesta actuació es pretén millorar de la xarxa de comunicació del municipi amb la promoció de l’activitat física i dels valors paisatgístics del municipi”, tal i com ha explicat l’alcalde, Francesc Xavier Casanovas Busquets.

L’obra ha estat licitada pel Consell Comarcal del Gironès a sol·licitud de l’Ajuntament de Sant Andreu Salou. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Massachs Obres i Paisatge, SLU. El termini d’execució de les obres serà de dos mesos.